Ukrasni krug
Gumb za otvaranje navigacije Gumb za zatvaranje navigacije

Povratak

Drvo pozadina Persin Proizvod Emblem

Crveni papar

Crveni papar drukčiji je od ostalih jer ne dolazi iz Indije nego iz Južne Amerike. Predivne je crvene boje, a aromu oslobađa mljevenjem. Za razliku od crnog i bijelog papra, u okusu nema žestinu, slatkast je i podsjeća na borovicu.

MALI SAVJETI ZA UPOTREBU

Koristi se u ribljim jelima, rižotima, dobro se slaže s mesom, ali i pekarskim proizvodima, kolačima i
vinima. Danas ćete ga često primijetiti i u koktelima s džinom.

MALI SAVJETI ZA UPOTREBU

Koristi se u ribljim jelima, rižotima, dobro se slaže s mesom, ali i pekarskim proizvodima, kolačima i
vinima. Danas ćete ga često primijetiti i u koktelima s džinom.

Ruzmarin Cimet

NAJBOLJE PRISTAJE OVOM JELU

Pozadinski zeleni element

Piletina s crvenim paprom, limunom i maslinama

SAVJETI IZ PROŠLOSTI

Crveni papar prirodni je diuretik i antiseptik.

U Peruu se žvače prilikom prehlada i kašlja.

Dodajte desetak zrnaca papra kada pripremate temeljac kako biste dobili lijep, zaokružen okus.

SAVRŠENO UPOTPUNJUJE OVE RECEPTE

Recepti se pripremaju, molimo pričekajte...
Recept u pripremi, molimo pričekajte...

TRAJANJE
PORCIJA

Sastojci

TRAJANJE
PORCIJA

Priprema

Fun Facts
Crveni papar nije papar nego pripada u grupu vonjača.
Crveni je papar drukčijeg okusa nego drugi papri, više podsjeća na borovicu.
Zove se još i roza papar (Pink peppercorn) kako bi se napravila distinkcija od crvene boje ,,pravog” papra kada dosegne potpunu zrelost.