Ukrasni krug
Gumb za otvaranje navigacije Gumb za zatvaranje navigacije

Povratak

Drvo pozadina Persin Proizvod Emblem

Crveni papar

Crveni papar drukčiji je od ostalih jer ne dolazi iz Indije nego iz Južne Amerike. Predivne je crvene boje, a aromu oslobađa mljevenjem. Za razliku od crnog i bijelog papra, u okusu nema žestinu, slatkast je i podsjeća na borovicu.

MALI SAVJETI ZA UPOTREBU

Koristi se u ribljim jelima, rižotima, dobro se slaže s mesom, ali i pekarskim proizvodima, kolačima i
vinima. Danas ćete ga često primijetiti i u koktelima s džinom.

MALI SAVJETI ZA UPOTREBU

Koristi se u ribljim jelima, rižotima, dobro se slaže s mesom, ali i pekarskim proizvodima, kolačima i
vinima. Danas ćete ga često primijetiti i u koktelima s džinom.

Ruzmarin Cimet

NAJBOLJE PRISTAJE OVOM JELU

Pozadinski zeleni element

Piletina s crvenim paprom, limunom i maslinama

SAVJETI IZ PROŠLOSTI

Crveni papar prirodni je diuretik i antiseptik.

U Peruu se žvače prilikom prehlada i kašlja.

Dodajte desetak zrnaca papra kada pripremate temeljac kako biste dobili lijep, zaokružen okus.

SAVRŠENO UPOTPUNJUJE OVE RECEPTE

Zapečena tjestenina s rajčicom i sirom

Umak od rajčice i origano uvijek su odlična kombinacija, a ove fine zapečene špagete oduševit če vaše nepce.

Zapečena tjestenina s rajčicom i sirom

Umak od rajčice i origano uvijek su odlična kombinacija, a ove fine zapečene špagete oduševit če vaše nepce.

Tikvice u tankom tijestu

TRAJANJE
PORCIJA

Recept stiže iz turske kuhinje, a jelo je toliko fino da se usuđujemo prognozirati: osvojit će vas. Nabavite li gotove listove tijesta za savijaču, znatno ćete skratiti proces pripreme. Dakle, prepreka za užitak u jelu nema.

Sastojci

Tikvice u tankom tijestu

TRAJANJE
PORCIJA

Recept stiže iz turske kuhinje, a jelo je toliko fino da se usuđujemo prognozirati: osvojit će vas. Nabavite li gotove listove tijesta za savijaču, znatno ćete skratiti proces pripreme. Dakle, prepreka za užitak u jelu nema.

Priprema

Fun Facts
Crveni papar nije papar nego pripada u grupu vonjača.
Crveni je papar drukčijeg okusa nego drugi papri, više podsjeća na borovicu.
Zove se još i roza papar (Pink peppercorn) kako bi se napravila distinkcija od crvene boje ,,pravog” papra kada dosegne potpunu zrelost.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke