Povratak





Šareni papar
Šareni papar kombinacija je bijelih, crnih, zelenih zrnaca papra podrijetlom iz Indije i južnoameričkog crvenog papra. Vizualno je impresivna i simbiozom različitih intenziteta okusa čini izbalansiranu začinsku mješavinu koja ne ostavlja ravnodušnim.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Fantastično se slaže s mesnim i jušnim jelima, ali ono po čemu je ova mješavina u posljednje vrijeme
popularna jest upotreba u pićima. U koktelima s džinom mješavina šarenog papra u zrnu oslobađa
suptilne arome i ispušta blagu oporost. Tako raskoš i umijeće okusa možete prenijeti i na pića.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Fantastično se slaže s mesnim i jušnim jelima, ali ono po čemu je ova mješavina u posljednje vrijeme
popularna jest upotreba u pićima. U koktelima s džinom mješavina šarenog papra u zrnu oslobađa
suptilne arome i ispušta blagu oporost. Tako raskoš i umijeće okusa možete prenijeti i na pića.


NAJBOLJE PRISTAJE OVOM JELU

Bruskete od cvjetače
SAVRŠENO UPOTPUNJUJE OVE RECEPTE
Tikvice u tankom tijestu
Recept stiže iz turske kuhinje, a jelo je toliko fino da se usuđujemo prognozirati: osvojit će vas. Nabavite li gotove listove tijesta za savijaču, znatno ćete skratiti proces pripreme. Dakle, prepreka za užitak u jelu nema.
Sastojci
Tikvice u tankom tijestu
Recept stiže iz turske kuhinje, a jelo je toliko fino da se usuđujemo prognozirati: osvojit će vas. Nabavite li gotove listove tijesta za savijaču, znatno ćete skratiti proces pripreme. Dakle, prepreka za užitak u jelu nema.