Povratak





Zeleni papar
Zeleni papar plod je iste biljke kao crni i bijeli. Razlikuje ga način obrade i vrijeme branja. Zeleni se papar dobiva branjem ploda dok je on još nezreo pa je zato lijepe zelene boje. Zato je ljutinom manje intenzivan, ali okusom voćniji i svježiji od starije braće.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Zeleni je papar odličan za umake i marinade, ali specifičan je po tome da se dobro slaže i s desertima.
Kao i ostale vrste papra, najbolje pridonosi jelu kada je svježe mljeven.
Kod jela u pećnici preporučuje se koristiti cijeli zeleni papar kako pri visokim temperaturama ne bi prerano izgubio aromu.
MALI SAVJETI ZA UPOTREBU
Zeleni je papar odličan za umake i marinade, ali specifičan je po tome da se dobro slaže i s desertima.
Kao i ostale vrste papra, najbolje pridonosi jelu kada je svježe mljeven.
Kod jela u pećnici preporučuje se koristiti cijeli zeleni papar kako pri visokim temperaturama ne bi prerano izgubio aromu.


NAJBOLJE PRISTAJE OVOM JELU

File lososa s povrćem u umaku od zelenog papra
SAVRŠENO UPOTPUNJUJE OVE RECEPTE
Sastojci