Ukrasni krug
Gumb za otvaranje navigacije Gumb za zatvaranje navigacije

Povratak

Drvo pozadina Persin Proizvod Emblem

Zeleni papar

Zeleni papar plod je iste biljke kao crni i bijeli. Razlikuje ga način obrade i vrijeme branja. Zeleni se papar dobiva branjem ploda dok je on još nezreo pa je zato lijepe zelene boje. Zato je ljutinom manje intenzivan, ali okusom voćniji i svježiji od starije braće.

MALI SAVJETI ZA UPOTREBU

Zeleni je papar odličan za umake i marinade, ali specifičan je po tome da se dobro slaže i s desertima.

Kao i ostale vrste papra, najbolje pridonosi jelu kada je svježe mljeven.

Kod jela u pećnici preporučuje se koristiti cijeli zeleni papar kako pri visokim temperaturama ne bi prerano izgubio aromu.

MALI SAVJETI ZA UPOTREBU

Zeleni je papar odličan za umake i marinade, ali specifičan je po tome da se dobro slaže i s desertima.

Kao i ostale vrste papra, najbolje pridonosi jelu kada je svježe mljeven.

Kod jela u pećnici preporučuje se koristiti cijeli zeleni papar kako pri visokim temperaturama ne bi prerano izgubio aromu.

Ruzmarin Cimet

NAJBOLJE PRISTAJE OVOM JELU

Pozadinski zeleni element

File lososa s povrćem u umaku od zelenog papra

SAVJETI IZ PROŠLOSTI

Odrezak u umaku od zelenog papra kulinarski je klasik.

Kako bi duže trajao, zeleni papar se drži u salamuri, octu ili kiselini.

Ako koristite konzervirana zrna papra, isperite ih prije upotrebe.

SAVRŠENO UPOTPUNJUJE OVE RECEPTE

Zapečena tjestenina s rajčicom i sirom

Umak od rajčice i origano uvijek su odlična kombinacija, a ove fine zapečene špagete oduševit če vaše nepce.

Zapečena tjestenina s rajčicom i sirom

Umak od rajčice i origano uvijek su odlična kombinacija, a ove fine zapečene špagete oduševit če vaše nepce.

Zapečena tjestenina s rajčicom i sirom

Umak od rajčice i origano uvijek su odlična kombinacija, a ove fine zapečene špagete oduševit če vaše nepce.

Zapečena tjestenina s rajčicom i sirom

Umak od rajčice i origano uvijek su odlična kombinacija, a ove fine zapečene špagete oduševit če vaše nepce.

Tikvice u tankom tijestu

TRAJANJE
PORCIJA

Recept stiže iz turske kuhinje, a jelo je toliko fino da se usuđujemo prognozirati: osvojit će vas. Nabavite li gotove listove tijesta za savijaču, znatno ćete skratiti proces pripreme. Dakle, prepreka za užitak u jelu nema.

Sastojci

Tikvice u tankom tijestu

TRAJANJE
PORCIJA

Recept stiže iz turske kuhinje, a jelo je toliko fino da se usuđujemo prognozirati: osvojit će vas. Nabavite li gotove listove tijesta za savijaču, znatno ćete skratiti proces pripreme. Dakle, prepreka za užitak u jelu nema.

Priprema

Fun Facts
Zeleni papar bogat je željezom, vitaminom K i antioksidansima.
Zrno zelenog papra možete pojesti jer, za razliku od crnog papra, ima znatno manje intenzivan okus.
Zeleni papar pomaže u održavanju tjelesne mase.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke